Calendar – DogPoint

nov
10
lør
Års kurs OP spesialsøk @ DogPoint
nov 10 2018@11:00-nov 23 2019@18:00

Vi har hatt endel forespørsler fra kandidater som ønsker å utdanne seg og sin hund innen spesialsøk. Vi har derfor bestmet å sette oppstart for kandidater på OP7 til november 2018

Kurset er beregnet for deg som ønsker å kunne jobbe med hund, enten deltid eller heltid. Det er ikke noe krav til forkunnskaper for å delta på dette kurset. Det kreves mye egeninnsats fra deltakeren, men for de fleste er alle testene og kravene vi stiller til ekvipasjene helt overkommelige med en god porsjon egeninnsats. Helgesamlingene vil primært foregå ved våre lokaler på Kongsberg, men det vil også bli trening/samlinger andre steder.

Etter endt opplæring og bestått godkjenning, har man gode grunnleggende kunnskper for å kunne ta oppdrag på egenhånd. Videre vil det også være mulighet til å ta en tillegseksamen under kurset, hvor man vil kunne få et instruktørbevis. Instruktør trinn II.

Vi tar inn max 4 kandidater, så det kan fort fylles opp. Vi har også mulighet til forskjellige betalingsordninger.

Påmeldingsfrist: 09.10.18

Påmeling til post@dogpoint.no

På våre OP utdannelser vil man få et kompetansebevis som forteller om hvilke emner ekvipasejn er godkjent på. Utdannelsen vil ha en varighet på 9-12 mnd, og vil være basert på helgesamlinger. De første 5 helgesamlingene er fastsatt, samme med godkjennings helgene. For å kunne få utdannelsen bestått må ekvipasjen ha deltatt på minimum 80% av samlingene, og bestått en teori eksamen, lydighetstest, blindtest og romsøk.

Mer informasjon om eksamen kommer under kurset. Under praktiske tester bruker vi utelukkende eksterne sensorer. Alle våre sensorer har lang og bred erfaring fra OP hundetjeneste, eller har inngående kunnskap innen sitt fagfelt. Teorieksamen og blindtesten blir bedømt intert hos DogPoint, mens de andre praktiske testene blir bedømt av eksterne sensorer.

For å lese mer om vår utdannelse/årskurs klikk her–>

Er dette noe du kunne tenke deg å prøve ut, så ta kont

Comments are closed.