Veggedyrkontroll

Hos DogPoint sitter vi på lang og bred erfaring med bruk av hunder for kontroll for veggedyr, og hadde Norges første veggedyrhund.

I Norge og ellers i verden er Veggedyrene på stor frammarsj. Økningen bare i Norge har vært, og er fremdeles formidabel. Vi merker en sterk økning på henvendelser når det gjelder Veggedyr og etterspørsel etter våre hunder.

Det er viktig at det blir konstantert om man har fått med seg Veggedyr hjem så tidlig som mulig. Dette vil kunne spare deg for masse bekymringer, og det vil lette saneringen betraktelig. Det vil ikke minst være kostnadsbesparende.

Våre hunder vil kunne oppdage om dere har fått besøk av bare noen få individer. Dette er noe som nesten vil være umulig for en skadedyrteknikker å oppdage.

Våre hunder brukes også til å begrense saneringsområdene. Det kan i mange tilfeller bare være nødvnedig å sanere et eller to rom, og ikke hele leiligheten eller huset. For overnattingssteder vil dette være til stor fordel da de ikke trentger å stenge en hel korridor, men kun sanere infisert rom og tilstøtende rom.

Du kan lese mer om veggedyr her på Folkehelse Instituttets hjemmesider. Klikk her –>

Kontakt oss om det er noe du lurer på rundt Veggedyr, eller du ønsker besøk av våre hunder.

Comments are closed.