Søk

Våre hundetjenester: Hundesøk, hundetjenester, spesialsøk

Våre hunder er spesialtrent for å finne/lokalisere problemer, og var de første i Norge som hadde opptrente veggedyrhunder. Våre spesialiteter er; Veggedyr, Kadaver og Maur. Hundene våre er trent på andre områder også. De kan finne lekkasjer av forskjellige typer som gass, vann ol. Råteskader  og pyroteknikk.

Med å trene på forskjellige typer dufter blir hundene duftsmarte, så våre hunder får trening på flere dufter for å kunne bli enda bedre.

Våre hunder har fått samme opplæring som brukes av poiliti, toll og forsvaret når det gjelder søkshunder. Vi har utviklet disse treningsmetodene enda mer. Vi tenker stadig ut nye metoder, og har kommet frem til mange gode løsninger når det gjelder søkstrening. Vi har designet og utviklet eget treningsutstyr, og ser stadig på nye metoder for å få hundene enda bedre og nøyere.

Hvorfor bruke hund…?

En hund vil oppdage et problem på et mye tidligere tidspunkt enn oss mennesker. Dette er spesiellt viktig når det kommer til Veggedyr. Ved bruk av hund for å bekrefte eller avkrefte om man har et veggedyr problem, vil man kunne oppdage dette på et tidlig tidspunkt, og saneringskostnadene kan bli dramatisk redusert. Har man et tilbakekommende problem, kan det være lurt å bruke hund for å finne kilden, eller få en oversikt over hvor stort problemet ev er. Dette kan være til stor hjelp for utleiere som leier ut mange leiligheter.

Våre oppdragsgivere er privatpersoner, skadedyrfirmaer og forsikringsselskaper.
Våre hunder kan bistå i de fleste tilfeller hvor det er et problem, eller man mistenker at man har et problem. Du kan lese mer om våre hunder med å klikke her—>

Vår spesialitet er:

  • Veggedyr
  • Kadaver
  • Maur
  • mm

Comments are closed.