Samarbeidspartnere

Kingsmoor – En av våre sponsorer

Kingsmoor Petfood Norge

DogPoint er så heldig med å bli sponset med Kingsmoor, fra Gresshoppa AS.
Kingsmoor er et høykvalitetsfòr som vi bruker på våre tjenestehunder. De trenger masse energi for å kunne utføre jobben sin. Kingsmoor har det de trenger, samt at vi også fòrer jakthunder med Kingsmoor.

Pelias Norsk Skadedyrkontroll

Pelias Norsk Skadedyrkontroll er et norskeid og landsdekkende skadedyrfirma som ble etablert i 1987. PELIAS har i dag over 120 ansatte plassert i alle fylker i landet.
Vi leverer blant annet tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon.

Hovedmålet til Pelias er å oppnå høy kundetilfredshet, og vi ønsker å utføre våre tjenester på en mest mulig miljøvennlig måte.

Buskerud Skadedyrkontroll AS

Vi holder til i Drammen og Buskerud Skadedyrkontroll tar oppdrag i Oslo, Asker, Bærum, Vestfold, Telemark og selvfølgelig hele Buskerud. Det utføres skadedyroppdrag for private, bedrifter, landbruk, forsikringsselskaper og offentlige etater.

Buskerud Skadedyrkontroll  yter det «lille» ekstra for alle våre kunder og gjør jobben til avtalt tid og pris. Vi utfører også tetting mot skadedyr

Engell Hundesenter

Det å plassere hundene sine på et hotell/ pensjonat kan for mange være en utfordring. Vi på Engell Hundesenter satt oss ett mål om at vi skal tilby et trygt opphold for hundene og kun fornøyde kunder. De som kommer tilbake hit er våre beste referanser.

Vi som driver Engell Hundesenter er Renate og Fredrik Engell Sæthereng, vi er begge fra Vestfold og flyttet sommeren 2013 til Re for å drive med det vi liker best.

Ved åpning av vårt moderne hundesenter i 2013 har vi bygd et helt nytt og moderne hundehotell. Det har overvåkning (også natt), aircondition om sommeren og sval oppvarming resten av året. Hundehotellet ligger i trivelige og naturskjønne omgivelser på Svinsholt gård i Re, 10 min. fra Revetal sentrum, veldig sentralt for hele Vestfold, søndre Buskerud, Telemark og Oslo. Vi tilbyr også hente/leveringstjeneste av hunder.

Alfa detect

Alfa detect

Alfa detect er en av vår samarbeidspartener og holder til i Østfold. Benedicte har i dag to godkjente hunder fra oss på veggedyr

Noses of Norway

Noses of Norway har et av Norges beste treningssenter for Nosework. Både Tone og Terje er nå godkjente instruktører innen Nosewor fra USA. Noses of Norway drives av Tone L. Grøstad og Terje E. Grøstad.

Comments are closed.