Samarbeidspartnere

RenTox

RenTox Service AS

RenTox driver innenfor fagområdene skadedyrkontroll – soppsanering og utbedring av skader påført bygninger av skadedyr.

Gjennom mange års erfaring har vi ledende kompetanse innen våre fagfelt og vi er i stand til å påta oss ethvert oppdrag knyttet til dette.

Vår faglige dyktighet kombinert med en positiv holdning, håper vi skal bidra til ett tillitsfullt og trygt valg av leverandør.
Vi er sertifiserte og godkjente skadedyrbekjempere, i tillegg til at vi har byggeteknisk bakgrunn/fagbrev som tømrere

Pelias Norsk Skadedyrkontroll

Pelias Norsk Skadedyrkontroll er et norskeid og landsdekkende skadedyrfirma som ble etablert i 1987. PELIAS har i dag over 120 ansatte plassert i alle fylker i landet.
Vi leverer blant annet tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon.

Hovedmålet til Pelias er å oppnå høy kundetilfredshet, og vi ønsker å utføre våre tjenester på en mest mulig miljøvennlig måte.

Buskerud Skadedyrkontroll AS

Vi holder til i Drammen og Buskerud Skadedyrkontroll tar oppdrag i Oslo, Asker, Bærum, Vestfold, Telemark og selvfølgelig hele Buskerud. Det utføres skadedyroppdrag for private, bedrifter, landbruk, forsikringsselskaper og offentlige etater.

Buskerud Skadedyrkontroll  yter det «lille» ekstra for alle våre kunder og gjør jobben til avtalt tid og pris. Vi utfører også tetting mot skadedyr

Engell Hundesenter

Det å plassere hundene sine på et hotell/ pensjonat kan for mange være en utfordring. Vi på Engell Hundesenter satt oss ett mål om at vi skal tilby et trygt opphold for hundene og kun fornøyde kunder. De som kommer tilbake hit er våre beste referanser.

Vi som driver Engell Hundesenter er Renate og Fredrik Engell Sæthereng, vi er begge fra Vestfold og flyttet sommeren 2013 til Re for å drive med det vi liker best.

Ved åpning av vårt moderne hundesenter i 2013 har vi bygd et helt nytt og moderne hundehotell. Det har overvåkning (også natt), aircondition om sommeren og sval oppvarming resten av året. Hundehotellet ligger i trivelige og naturskjønne omgivelser på Svinsholt gård i Re, 10 min. fra Revetal sentrum, veldig sentralt for hele Vestfold, søndre Buskerud, Telemark og Oslo. Vi tilbyr også hente/leveringstjeneste av hunder.

Søkshund Sør

Våre tjenester

Søkshund Sør kan tilby søk etter veggedyr ved hjelp av hunder. Vi har foreløpig en hund som er veggedyr sertifisert og klar for jobb, og en som er under opptrening til å bli veggedyr sertifisert. Via våre samarbeids partnere har vi også mulighet til å tilby hunder som er godkjent til å søke etter kadaver (rotter og mus) og maur.

Alfa detect

Alfa detect

Alfa detect er en av vår samarbeidspartener og holder til i Østfold. Benedicte har i dag to godkjente hunder fra oss på veggedyr

Noses of Norway

Noses of Norway har et av Norges beste treningssenter for Nosework. Både Tone og Terje er nå godkjente instruktører innen Nosewor fra USA. Noses of Norway drives av Tone L. Grøstad og Terje E. Grøstad.

Comments are closed.