Samarbeidspartnere

ABS skadedyrkontroll AS

ABS Skadedyrkontroll AS er en avdeling av Nomor AB (www.nomor.se). Til sammen utgjør vi en av Nordens største skadedyrselskaper.
Med utgangspunkt i høy teknisk standard har ABS Skadedyrkontroll AS spesialisert seg på den delen miljøsikring som omfatter skadedyrkontroll.

Våre arbeidsdistrikter er: Oslo, Akershus nord og sør, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust – Agder, Vest-Agder og Hordaland.

Pelias Norsk Skadedyrkontroll

Pelias Norsk Skadedyrkontroll er et norskeid og landsdekkende skadedyrfirma som ble etablert i 1987. PELIAS har i dag over 120 ansatte plassert i alle fylker i landet.
Vi leverer blant annet tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon.

Hovedmålet til Pelias er å oppnå høy kundetilfredshet, og vi ønsker å utføre våre tjenester på en mest mulig miljøvennlig måte.

Oslo Veggedyrkontroll AS

Oslo Veggdyrkontroll bekjemper skadedyr i alt fra private hjem til offentlige bygg. Bedriften ble etablert i 1930 og er det firmaet i Norge som har lengst erfaring i bransjen.

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet, på hytta eller på arbeidsplassen? Oslo Veggdyrkontroll vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt problemet.

Buskerud Skadedyrkontroll AS

Vi holder til i Drammen og Buskerud Skadedyrkontroll tar oppdrag i Oslo, Asker, Bærum, Vestfold, Telemark og selvfølgelig hele Buskerud. Det utføres skadedyroppdrag for private, bedrifter, landbruk, forsikringsselskaper og offentlige etater.

Buskerud Skadedyrkontroll  yter det «lille» ekstra for alle våre kunder og gjør jobben til avtalt tid og pris. Vi utfører også tetting mot skadedyr

Engell Hundesenter

Det å plassere hundene sine på et hotell/ pensjonat kan for mange være en utfordring. Vi på Engell Hundesenter satt oss ett mål om at vi skal tilby et trygt opphold for hundene og kun fornøyde kunder. De som kommer tilbake hit er våre beste referanser.

Vi som driver Engell Hundesenter er Renate og Fredrik Engell Sæthereng, vi er begge fra Vestfold og flyttet sommeren 2013 til Re for å drive med det vi liker best.

Ved åpning av vårt moderne hundesenter i 2013 har vi bygd et helt nytt og moderne hundehotell. Det har overvåkning (også natt), aircondition om sommeren og sval oppvarming resten av året. Hundehotellet ligger i trivelige og naturskjønne omgivelser på Svinsholt gård i Re, 10 min. fra Revetal sentrum, veldig sentralt for hele Vestfold, søndre Buskerud, Telemark og Oslo. Vi tilbyr også hente/leveringstjeneste av hunder.

Noses of Norway

Noses of Norway er vår samarbeidspartner ved utdannelse og kurs. Noses of Norway drives av Tone L. Grøstad og Terje E. Grøstad. Tone har en godkjent Veggedyr hund, Vilja, og Terje er snart for godkjenning med samme hund,

Comments are closed.