Nyheter

  Nyheter

21.02.24
I 2023 landet vi endel avtaler med Strawberry kjeden. DogPoint vokser, og det er gøy. Vi er på 2 runder i året rundt om i Norge og sjekker hoteller, og antallet hotell avtaler har økt betydelig siden oppstarten i 2010. Flere møter med nye hoteller er på trappene, så 2024 ser ut til å kunne bli et fantastisk flott år med mange faste oppdrag. Miss får mye trening både operative søk, og selvsagt endel trening når vi er ute på oppdrag.
29.01.24
I dag mistet vi Andrea. Hun har vært i tjeneste hos DogPoint i 13 år, men fikk slippe i dag. Veldig trist, men sån er det å ha hund. En avgjørelse som gjør vondt, og det skal det også gjøre. Hun har tjenestegjort hos oss som søkshund. Hennes spesialområder var veggedyr og kadaver. Hun fikk sin siste jobb 24.01.24. Hun vil bli dypt savnet.

11.10.22
Nå er vi sponset med Kingsmoor hundefòr, og Gresshoppa energi pølser til våre hunder. Våre hunder, både de som brukes som tjenestehunder, og jakthunden vår, trenger fòr som gir bra med energi. Kongsmoor gjør nettopp dette. Våre hunder trives veldig godt med dette fòret, og vi er veldig fornøyde. Dette er et fòr flere burde prøve.

29.09.22
Da har Miss gjennomført sin godkjenning på Veggedyr. Bestått, så da er hun klar for å kunne ta selvstendig oppdrag. Nå gjennstår kadaver og stokkmaur.

01.08.22
Da står vi Gardermoen i en uke. Storebrand forsikring har engasjert oss for å sjekke bagasjen til folk som ankommer flyplasse for veggedyr. Vi skal stå her i hele uke 31. Lange dager, men det er et fint og morsomt oppdrag.
15.05.22
Da er vi snart klare på Jeløya med 4 dager søk. Vårt nye tilskudd, Miss fra Blåfjell er også i full trening, og har fått mye god trening her sammen med Adrea. Andrea har fylt 11 år, så det er snart på tide at ho får bli pensjonist om ikke lenge. Link til noen filmsnutter av Miss under trening.–>

09.03.22
Da vi nå kun har en hund internt i vår stall, går turen om ikke mange dagene opp til Blåfjell Hundersenter for å se på en ny «kollega» her hos oss. Det er en labb tispe som kalles for Miss og er 8 mnd. Veldig spent på å se hvordan hun er. Om alt klaffer blir hun med nedover for å bli en av Team DogPoint. Vi gleder oss.

04.05.21

Vi har i dag inngått et samarbeid med RenTox AS. De har kontorer i Asker og i Arendal, samt Bergen. Se forøvrig siden «våre samarbeidspartnere» eller gå inn på www.rentox.no
RenTox består i dag av teknikkere med lang og bred erfaring inne skadedyr bransjen. Vi ser frem til et godt samarbeid.

31.08.20

I dag mått vi ta den triste avgjørelsen og la Demi, Norges første veggedyrhund, få slippe. Etter lengre tid og forsøk på og behandle en infeksjon i to labber, var det ikke mer vi kunne gjøre enn og la henne få slippe. Veldig trist, men det var til det beste for henne. Hun har gjort en fabelaktig jobb i 10 år, og har brøytet vei for de som har forsøkt seg med veggedyrhund. Nå har vi kun Andrea igjen, men har flere samarbeids ekvipasjer som bistår når det er større oppdrag som skal gjennomføres. Ny hund er bestilt, så vi gleder oss til et nytt tilskudd.

15.05.20

Året 2020 har ikke startet på den mest positive måte. Året i seg selv startet bra, men så slo korona til, og Kongerike stengte ned. Selv om dette skjedde så har vi klart å få til enda en ny samarbeidsavtale med noen av Norges største skadedyr firmaer. Vi forsøker å utvide tjenestene våre med å kunne levere rotte/mus hunder. Disse skal kun lokalisere hvor en levende gnager befinner seg i butikklokaler, restauranter eller lagrer.

30.12.19

Året 2019 nærmer seg slutten, og det har vært et år med mange nye mulligheter. Vi har inngått en samarbeidsavtale med Pelias AS, vi har fått tjenesten vår lagt inn i Scandikjeden sentralt, og vi utvider med flere ekvipasjer rundt om i Norge. Fra Nord til Sør. 2020 vil også være et jubileums år. Da har vi vært i markede i 10 år, og vi er er da det eldste selskapet som levere denne type sivil hundetjeneste.

01.12.19

Vi har nå flyttet inn i nye lokaler på Labro. Her vil vi ha en mer egnet rom for søk og luktinnlæring. Det er planlagt endel innendørs kurset fremover i 2020. Vår nye adresse er Lågendalsveien 121, 3614 Kongsberg.

12.11.19

Det tilkommer flere og flere overnattingsteder som ønsker våre hundetjenester. Vi gjennomsøker hele overnattingsstedet for Veggedyr og i noen tilfeller skjeggkre. Det er ikke funnet noe metoder for å stoppe ev veggedyr før de kommer inn. Det er viktig at man har gode rutiner ved tilfeller av veggedyr. Med å bruke våre hunder som et kontrollverktøy vil også gjestene føle seg tryggere. Flere og flere oppdager at våre tjenester er virkningsfulle, og om uhellet skulle være ute og det har kommet inn noen få individer, så oppdager hundene våre det og tiltak kan iverksettes med en gang.

31.10.19

Nå har vi fått tilgang på hunder som lokaliserer levende rotter og mus. For mange er det veldig uheldig å besøk av disse i f.eks butikk, restaurant eller et lager. Våre hunder kan lokalisere disse på en meget effektiv måte, så man kan sette inn tiltakene på rett sted.

Vi utvider også staben vår i disse dager med ekvipasjer i Tromsø og Stavanger/Haugesund. Disse ekvipasjene skal være klare med godkjenninger i mai/juni 2020. Da dekker vi i hovedtrekk alle landsdeler i Norge.

12.02.19

DogPoint har nå inngått en skriftelig samarbeidsavtale med Peilas.
Vi ser frem til et godt og langt samarbeid med Pelias. Pelias er et av Norges største skadedyrselskaper, og dekker hele Norge.
Det vil igjen medføre at Det kan bli mye reisevirksomhet her hos oss, og vi kommer til å trenger flere ekvipasjer som kan hjelpe oss med å dekke Vårt langstrakte land. Ta kontakt om dette er noe du/dere kunne tenke dere å være med på…

21.12.18

ABS skadedyrkontroll AS, Pelias AS med flere, er blitt kjøpt opp av Nomor AB, og DogPoint inngår i disse dager et formelt samarbeid med Pelias som nå er endel av et av Norges største Skadedyrselskaper. Vi ser tror dette kan være et stort løft for DogPoint, og vi gleder oss til å utvikle både hundesøk og opplæring av nye ekvipasjer sammen med ABS Skadedyr og Pelias.

Pressemelding fra Pelias om oppkjøp. Klikk her

05.11.18

Vi har nå et samarbeid med Noses Of Norway AS i Drammen. Her vil vi bygge opp et hundesenter hvor man vil finne alt innen hundetrening og hundesporter.

DogPoint vil primært stå for spesialsøk og utdannelse av sivile OP hunder. Vi gleder oss til å sette i gang med kurs og undervisning i Drammen. Det vil komme mer her fremover, så følg med.

02.06.18

Vi flytter til nye loklaer på Kongsberg fra og med 01.08.18.
Etter 1 år i lokalene til K-9 Academy Norway i Hof, flytter nå DogPoint til Kongsberg. Det er fine fasiliteter til både opplæring og administrasjon av oppdrag med våre hunder.

En ny tjenste som også vil tilkomme våre nye lokaler, er fysioterapi for hunder. Anita Holm vil også være en stor del av aktivivtetene hos oss i Kongsberg. Det vil komme mer info om dette utover sommeren.

04.03.18

Skjeggkre har blitt et økende problem, og kan være vanskelig å bli kvitt.

Som første og eneste firma i Norge kan vi nå levere hunder for å lokaliser/finne skjeggkre. DogPoint er igjen først ute med slike hunder.  Hundene våre kan finne områdene skjeggkreene oppholder seg, så saneringen kan rettes mot disse områdene. Ønsker du mer informasjon om skjeggkre, så se på Folkehelseinstituttet sine hjemme sider. www.fhi.no. Oppdager du disse krypene hjemme, så ta kontakt så kan vi finne ut hvor stor infestasjonen har blitt.

04.03.18

Utover våren vil arrangere flere typer hundekurs.

  • Valpekurs
  • Hverdagslydighet
  • Passeringskurs
  • Triksekurs
  • mm

Følg oss på facebook, eller titt innom her så oppdateres tilbudene og arrangementer fortløpende.

04.02.18

Etter lang tids tenkning og undersøkelser starter vi nå innlæring av nye lukter og nedslagsfelter for våre hunder. Veldig spennende prosjekt. Våre hunder blir de første og eneste i sitt slag innen dette området. Vi ønsker foreløpig ikke utgi for mye informasjon om lukter og hva nedslagsfeltet er, men dette vil være meget samfunnsnytting. Vi er ikke 100% sikre på at hundene vil kunne klare dette, men vi har stor tro og tillitt til våre hunder. Når prosjektet har fått litt mer fotfeste vil vi komme ut med noe mer inngående informasjon.

Comments are closed.