Instruktører og sensorer

Instruktører og sensorer hos DogPoint:

Instruktører:

Vi stiller høye krav til våre instruktører. Alle våre instruktører kan dokumentere lang og bred erfaring innen spesialsøk, eller annen relevant erfaring/utdannelse. Våre instruktører har alle trent og brukt hund operativt samt dokumentere resultater fra forskjellige/relevante hundesport grener. Instruktørene har også gjennomgått et intervju og internopplæring før de kan instruere på våre kurs.

Sensorer:

Ved alle eksamener/godkjenninger benytter vi oss utelukkende av eksterne sensorer/dommere. Vi godkjenner ikke våre egne deltakere. En sensor kan ikke ha vært involvert i en kandidats trening eller vært noe form for mentor eller være i slekt. Dette for at våre sensorer skal være helt nøytrale og bedømmingen skal være 100% rettferdig. Skulle det vise seg i ettertid at en kandidat har hatt eller har en relasjon med sensor, kan godkjenningen umiddelbart bli trukket tilbake, og kandidaten må gjennom en ny eksamen/godkjenning med ny sensor.

Vi bruker utelukkende eksterne sensorer for at bedømming skal bli mest mulig rettferdig. Det er viktig at det er eksterne folk som bedømmer og ser om ekvipasjen er tilstrekkelig gode nok til å ta oppdrag. Vi ser det er enkelte firmaer som ikke har noe godkjenningsprogram. De vil ikke kunne vise til noe kvalitetssikring av sine ekvipasjer. Husk å sjekk dette om du skulle ha behov for hjelp med hund.

Comments are closed.