Kvalitet og godkjenning

Kvalitet og godkjenning

DogPoint bestreber seg hele tiden på å levere kvalitet, og gode ekvipasjer. Vi har utviklet vårt eget godkjenningsprogram for alle som ønsker en kvalitetssikring av seg og sin hund. Denne godkjenningen henger høyt, og vil gi kunden en dokumentasjon på at ekvipasjen holder høy kvalitet. Frem til 2014 var DogPoint det første og eneste selskap som leverte slike hundetjenester. Det har tilkommet flere firmaer og ekvipasjer i bransjen som ikke har gjennomgått en godkjenning hos DogPoint. DP godkjente ekvipasjer vil kunne fremvise dokumentasjon på at de har bestått en godkjenning.

Sjekk dette hvis dere kontakter selskaper som leverer hundetjenester mot betaling.

Under godkjenningen legges det stor vekt på hundens evner til å løse forskjellige oppgaver. Vi ser på samarbeidet mellom hund og fører, og at fører har evne til og «å lese» hunden sin. Hunden må i tillegg også være miljøsterk og ikke agresiv mot mennsesker. Hundefører må i tillegg til å være hundefører, kunne dokumentasjon, være noe byggeteknisk kyndige og ha inngående kunnskaper om emnet de er godkjent på som for eksempel Veggedyr, men det gjelder alle typer skadedyr. Se etter DogPoint sitt emblem for å være sikre på at du får en hund og fører som har de rette kunnskapene.

Se etter dette emblemet. Vi har fokus på våre kunders trygghet.

Vi stiler også høye krav til hundefører. Det stilles krav til fremtoning, oppførsel og kunnskaper innenfor det området ekvipasjen skal opp til godkjenning for.

Vi godkjenner IKKE enkelt personer, eller bare hunder, kun ekvipasjer. DopPoint sine representanter har ikke anledning til å være tilstedet under godkjenningen.

Vi bruker utelukkende eksterne dommere med lang og bred erfaring ved godkjenning av ekvipasjer.

Det finnes andre steder man kan gå et yrkesrettet årskurs med godkjenning. Det er i de fleste tilfeller hundeskoler som ikke har nok operativ erfaring og mangler kunnskaper om hva som kreves av en operativ hund. I tillegg mangler mange slike kurs leverandører kunnskap om de forskjellige emnene. Hør med kursarrangøren om de har en form for slik erfaring og be om referanser. Årskurset som startet i 2013 og var ferdig med certning i 2014 var det 5 ekvipasjer. Etter godkjenningen var det to ekvipasjer som gikk gjennom nåløyet. Det kreves masse av ekvipasjen for å kunne få DP godkjenning.

Comments are closed.